Ta gärna kontakt med oss på Loord Design!

Kontakt med ljuset
I Kontakt med Ljuset!

Det är lätt att få kontakt med Loord Design!

Vad vill du bli bättre på när det gäller Kommunikation och Storytelling? Det är en fråga vi vi nte vet svaret på. Vi är bra, men så bra är vi inte att vi kan gissa det. Vi behöver dig för att komma vidare. Du kan i alla fall känna dig trygg att veta att vi har en del i skåpet som kan hjälpa dig uppnå förbättringar och vi kan utgöra ett nyttigt bollplank för din kommunikationsverksamhet. Alla vet ju att det gäller att bolla mycket om det ska bli bra. Björn Borgs garageport är ju ett lysande exempel.

En kontakt är alltid ett bra första steg mot en vinnande Kommunikationslösning och en väg till att definiera vad just du behöver i form av Storytelling i din verksamhet. Vi finns blott ett meddelande bort! Loord Design finns i Stockholmstrakten, men är förstås öppna för ett strategiskt möte online, per telefon eller på annan ort om det går att synka. And we do speak English too!

Loord Design försöker sprida budskap om god kommunikation, Storytelling och strategi för dessa områden på vår webbplats, men bara en direktkontakt kan avgöra vilka behov som just nu behöver tillfredsställa och vad vi kan hjälpa dig med.

Skicka gärna ett e-postmeddelande till hans punkt loord (@) loorddesign.com eller ring till +46 (0) 7 66 22 66 40 för att få kontakt med oss på enklaste sätt.

Eller – om du hellre vill få kontakt via webbgränssnittet – fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig sedan! Det fungerar också.

Do you need all this information in English do not hesitate to visit our English speaking site loorddesign.com to find the information you are looking for in a language that might suit you better.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.